Leievilkår

Her er retningslinjer i forbindelse med bestilling av våre hytter og tjenester:

 

Ved å krysse av på  Vilkår og betingelser  i vår online bestillingskalender, godkjenner du følgende:

Det er dessverre ikke mulig å reservere hytte, kun bestille på ønsket ledig dato

Den som bestiller oppholdet må være over 20 år og er ansvarlig for hytta og området rundt under oppholdet.

 

Nøkler og vei beskrivelse.

Etter bestilling vil du motta et vedlegg på e-post med informasjon, vei beskrivelse og hvor du sjekker inn. Under fanene  Våre hytter  og  Kontakt oss  vil du finne nedlastbare kart som viser vei til hver enkelt hytte.  Les også avsnittet om Innsjekk og Utsjekk.

 

Generelt om kjøring til hyttene

Hyttene ligger i et LNF område, med restriksjoner om bruk av motoriserte kjøretøy i utmark og det er hastighets begrensning på henholdsvis 20 og 15 KM i området, som må overholdes.

Det er kun tillatt å kjøre inn skogen til hytta ved ankomst og retur ved avreise, maksimalt to biler pr hytte. Øvrige biler samt besøkende av de som overnatter, må parkere på biloppstillingsplass ved gårdstun.

Les også avsnittet om Innsjekk og Utsjekk.

 

Adkomst til hyttene vinterstid

Veiene inn til hyttene driftes privat, og vi forsøker å holde veiene kjørbare i all slags vær, men ikke nødvendigvis til alle døgnets tider. Brøyting og strøing skjer primært i perioden kl 12.00 - 18.00.

Med 4-hjulsdrevne biler skal det stort sett alltid være greit å kjøre inn og ut fra hyttene, selv under vanskelige værforhold. Med 2-hjulsdrevne biler kan det til tider være problemer utenom de oppsatte tidene for brøyting og strøing. Hvis man er usikker på når man ønsker å forlate området, eller føler seg utrygg på glatte og smale veier, anbefaler vi parkering på parkeringsplassen nede ved gården. Tretopphytter Oslofjord AS kan ikke ta ansvar for biler som kjører seg fast utenom våre oppsatte tider for brøyting og strøing.

 

Innsjekk og utsjekk

Innsjekk kl.14.00 ankomstdag, og utsjekk før kl.11.00 avreisedag. Ankomst senere enn kl. 17.00 kan varsles på sms til 940 38 041 med hyttenavn og ca ankomsttid.

 

Opphold i hytta og rengjøring

Gjester plikter å lese og følge bruksreglene som er satt opp for hytta og området rundt. Disse vil ligge i hytta. Gjestene må forlate hytta og området rundt i den stand den var ved ankomst. Utstyr for vask finner du i hytta. Det er mulig å bestille vask for kr. 495,-. Vask bestilles ved bestilling, eller som etterbestilling på e-post senest 5 før ankomst med et ekstra gebyr.

 

Dette er inkludert i leieprisene:

Strøm og gassforbruk, dyner og puter for inntil 8 personer, kubbelys og t-lys, servise for 8 personer, kjeler og stekepanne, toalettpapir, tørkepapir, oppvaskmiddel, kluter, ved og utstyr til bålpanne og vedovn, fuglefrø

Dette er ikke inkludert og kan bestilles:

Vask av hytte etter avreise, kr 495,-

 

Sengetøy og håndklær, kr 155,- pr. person (ikke oppredd)

Dyne og pute utover 8 personer (max 9 personer på en hytte), kr 155,-

Mat ved ankomst eller frokost neste dag. Se egen side for mat tilbud.

 

VIKTIG VEDR RENHOLD:
Ved valg av hytte uten renhold etter avreise , plikter dere å forlate hytta i samme stand som ved ankomst. Skulle det ved ettersyn etter avreise vise seg at hytta må rengjøres av oss, vil vi  etter-fakturere et sted mellom 495,- og 990,-  etter som hvor mye arbeid som gjenstår for oss. Leid sengetøy tas av og legges sammen med håndklær på badet eller ved utgangsdøren.

 

Støvsuging er ikke nødvendig, da den brukes kun når aggregatet står på mellom avreise og ny ankomst. De som ikke har betalt for renhold feier gulvet og rister tepper og pledd godt på verandaen.

 

Ved valg av hytte med betalt renhold,  plikter man å vaske opp og tørke alt service, vaske kjøkkenbenk og ovn/komfyr og ta av eventuelt leid sengetøy og legge det på anvist plass for å unngå tilleggs faktura.

All søppel tas med ved avreise og kildesorteres ved søppelcontainere på gjesteparkeringen.

 

Avbestilling/kansellering (private)

Ved avbestilling eller flytting til annen dato/hytte mer enn 30 dager før ankomst refunderes innbetalt beløp, minus administrasjonsgebyr på kr 590,-

 

Ved endring i booking fra 30 til 14 dager før ankomst refunderes 50% minus administrasjonsgebyr på kr 590,-. Endring senere enn 14 dager før ankomst belastes fullt.

Avbestilling gjøres på  post@tretopphytter-oslofjord.no

Om du må avbestille pga. sykdom, anbefaler vi å sjekke om din reiseforsikring dekker dette. Med noen måneders erfaring med Corona ser vi at ikke alle forsikringsselskap dekker tap som en følge av dette. Anbefaler alle å sjekke at din forsikring dekker Coronarelatert avbestilling.

Ved sterk vind/storm kan vi måtte kansellere oppholdet. Vi har retningslinjer som vi følger i forhold til hvor mye vind som er forsvarlig å overnatte i. Dette inntreffer veldig sjelden. Ved kansellering fra vår side på grunn av ekstreme værmeldinger, vil gjestene kunne velge mellom å få et nytt opphold i hytta ved en senere anledning eller hele beløpet tilbakebetalt.

 

Avbestilling/kansellering (bedrift )

Gjelder ved bestilling av 2 hytter eller fler. Bestilling av 1 hytte har samme avbestillings regler som for private.

Ved avbestilling eller flytting til annen dato/hytte mer enn 60 dager før ankomst refunderes innbetalt beløp, minus administrasjonsgebyr på kr 590,-

 

Ved endring i booking fra 60 til 30 dager før ankomst refunderes 50% minus administrasjonsgebyr på kr 590,-. Endring senere enn 30 dager før ankomst belastes fullt.

Avbestilling gjøres på  post@tretopphytter-oslofjord.no

Ved sterk vind/storm kan vi måtte kansellere oppholdet. Vi har retningslinjer som vi følger i forhold til hvor mye vind som er forsvarlig å overnatte i. Dette inntreffer veldig sjelden. Ved kansellering fra vår side på grunn av ekstreme værmeldinger, vil gjestene kunne velge mellom å få et nytt opphold i hytta ved en senere anledning eller hele beløpet tilbakebetalt.

 

Bestilling via e-post

Skulle du av en eller annen grunn ikke ønske å bestille via vår online-bestilling, kan du sende oss en e-post med ønsket dato. Alle manuelle bestillinger belastes ekstra med 390,- i administrasjonsgebyr. Ønsket dato kan være utsolgt før vi rekker å besvare din forespørsel. Vi anbefaler derfor alle å bestille via vår online bestillings kalender som du finner under siden for hver hytte.