Hundekjøring

Hundekjøring

Opplevelsen begynner med oppmøte med forberedelser av hundene ved en av Tretopphyttenes gapahuker ved Danseråsen. Du får personlig og eksklusiv opplæring fra våre supertrivelige hundekjørere, Anne og Trond. Alt tilpasses dine ønsker. Er du heldig har de med små valper, noen sjarmtroll dere kan kose med. Hundekjørerne lager god stemning med bålkos og noe varmt og drikke i et trivelig miljø. Beregn fra 1-2 timer, og kle deg godt! 

På barmark:
Vi tilbyr fartsfylt opplevelse med kickbike (nedre aldersgrense 14 år), eller vognkjøring for alle i doble vogner. Kjør selv, eller sitt på. Turer fra 6 km.

På snøføre:
Sledekjøring starter normalt fra tidlig i desember. Turer fra 4 km. Løypa går forbi krokete furuer, utsiktsplasser og åpne myrer i allmenningsskogen. Flott turopplevelse også for barnefamilier og andre som ikke ønsker for lang og krevende tur. Kjør selv eller sitt på. Mulig å sitte på i sleden til guiden også. En sitter i sleden og en kjører spannet, så er det mulig å bytte underveis.

Ønsker du en mer utfordrende tur, lengre tur eller turer i blåtimen og nattemørket med hodelykt eller måneskinn, så avtaler du dette med hundekjører. 

Om du ønsker hundekjøring uten å ha booket Tretopphytte kan vi anbefale å booke vår lavvo. Den ligger ved oppmøteplassen til hundekjøringa.

Fremgangsmåte for bestilling: Når du booker opphold så huk av at du ønsker å bestille hundekjøring, og våre hundekjørere vil ta kontakt med deg. Har du allerede booket opphold, og ønsker å tilleggsbestille hundekjøring så sender du oss en mail til frode@tretopphytter.no. Skriv antall, alder på barn, hytte og dato.

Se film fra hundekjøring ved Tretopphyttene på Danseråsen. Håkon Schei Productions

Priser

Kr. 899,-/person
Barn under 12 år, halv pris
Barn under 4 år er med gratis
Minstepris kr. 1999,-
Slede på vinterstid, vogn eller kick bike vår og høst.

Avbestillingsregler

 

For å få refundert hele beløpet må avbestillingen skje minst 48 t før aktiviteten.